TURRÓ SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3 CONTRA LA COVID-19

Aquest dissabte 12 de desembre hem començat la campanya del TUrRÓ SOLIDARI per a recaptar fons en la lluita contra la COVID-19, com una de les activitats populars per a La Marató de TV3 d'enguany.

Gràcies a la iniciativa de la Pastisseria el Arte-sano, distribuïm un torró artesanal creat especialment per a la ocasió, amb molta il·lusió i xocolata, per a que tothom el pogueu gaudir alhora que participeu d'una acció solidària.



Des de l'AVV volem agraïr l'interès de totes les persones que esteu participant d'aquesta iniciativa. La vostra solidaritat ha esgotat existències aquest cap de setmana, i a partir de dimarts tornarem a disposar de més torrons per a continuar sumant a la causa. Continuarem fent els torrons que siguin necessaris fins el diumenge 20 de desembre, dia que tindrà lloc La Marató de TV3, i finalitzarem la campanya el 6 de gener coincidint amb els Reis d'Orient.

Però això no és tot, i el proper dissabte 19 de desembre al matí, organitzarem una jornada solidària al local de l'AVV del Turó de la Peira, amb la venda dels torrons solidàris i diversos materials de informació i prevenció de la COVID-19, perquè aquesta pandèmia toca a tothom, i entre totes ens ensortirem.



Per cada barra de torró artesanal venuda destinarem el 50% com a donatiu per a la lluita contra la COVID-19. Preu de la barra de torró artesanal 8'5 euros.

Comentaris