25 d'octubre, tots plegats per la pediatria al Cap


Més de quatre-cents veïns i veïnes van sortir al carrer el passat 25 d'octubre per demanar el retorn del servei de Pediatria al Cap Turó. Totes les entitats i associacions dels barris del voltant del cap han donat suport i han fet seva aquesta reivindicació, la qual cosa ha aconseguit que la manifestació sigui tot un èxit.


Els veïns van sortir de la porta del Cap Turó acompanyats d'una gran batucada, i van recórrer el Carrer Cadí, per baixar per Teide i fer el tram de Fabra i Puig que porta fins a Can Basté.

Fa anys que els carrers del Turó de la Peira no s'omplien de ciutadans units per una reivindicació. Famílies senceres amb nens i nenes han sortit de casa i han posat colors als carrers amb els seus globus i parcartes, en una celebració on a cada racó s'ha pogut escoltar la gent cridant ben fort: Pediatria al Turó!

Esperem que aquestes veus arribin al conseller de Sanitat, el Senyor Balcells.

Si vols mantenir-te informat uneix-te al grup de Whatapp de la plataforma Recuperem pediatria  https://acortar.link/8L0XVO 

Si vols unir-te al grup motor de les accions per recuperar pediatria uneix-te al grup de Whatapp de la plataforma Recuperem pediatria ; https://acortar.link/5xsflx 



Comentaris